≫ 

Crna Gora odbila da Rusiji izruči bankara osumnjičenog za utaju 500 miliona €: Ukrajina mu dala državljanstvo

 ≫ 

Jedan od deoničara banke, s oko 25 posto, bio je i Putinov školski prijatelj, poznati ruski advokat Nikolaj Jegorov, koji je i podigao optužnicu protiv Čujana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ffm
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Бане

    12. novembar 2022 | 17:58

    Што се саме ЦГ тиче: Колико ми је и више него драго што је Мило изгубио, толико сам у последњих неколико година заузео један тотално равнодушан, (па и презирући) став према ЦГ. Разлог је управо народ који је пре две и по године литијао и након три деценије владавине збацио Мила и ДПС са власти... А где је тај исти народ био свих ових година? И да ли је свестан шта је својом "неорганизованошћу и пасивношћу" дозволио све? Да будем још конкретнији: Где су сви ти литијаши били када: 1. се улазило у НАТО 2. признавали Косово и Метохија 3. ћирилица у ЦГ малтене СКРОЗ истребила 4. потписивао Конкордат са Ватиканом 5. Стјепану Месићу доделио статус Почасног грађанина Подгорице 6. на све, али СВЕ могуће начине ЦГ везивала за Загреб 7. кад је Момир Булатовић сахрањен, што је без икаквих државних почасти него у рангу сеоског мештанина, а не оног што једре - Први изабрани Председник Републике Црне Горе. Где су сви ти толики Литијаши тада били??? Очигледно их баш и није било брига... Е, па тако и ја након свега.... Лакше ми је и Бошњацима да опростим рат, (чак и Албанцима), него све ово Црногорцима горе наведено "у миру"... Или што један мој пријатељ рече пре око 3-4 године: "Држава изван ЕУ која је Србији тренутно најдаља је ниједна до ЦГ, с тим у вези, то је друга хрватска држава, она изван ЕУ"... А то је све Управо заслуга, понављам, никог до Народа који све то трпео, читај - Дозволио... П. С. Молим админе да објаве овај коментар...

  • Luka

    12. novembar 2022 | 14:43

    Gde CG da ga izruči kad je tamo potplatio koga treba

  • Jadna li je mrka gora

    12. novembar 2022 | 08:03

    Sa cime se ona ponosi I sili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA