Tragedija u Tuzli: Radnik Komunalca, vozeći u rikverc pregazio kolegu

Dežurni lekar Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla na mestu događaja je konstatovao smrt radnika "JKP Komunalac" Tuzla koji je preminuo od zadobivenih povreda u ovoj nezgodi

  • 0
Hitna pomoć, Bosna, BiH Foto: Shutterstock

U naselju Simin Han u Tuzli juče se dogodila nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Kako je saopšteno iz Uprave policije MUP-a TK u saobraćajnoj nesreći je učestvovalo teretno motorno vozilo JKP Komunalac Tuzla za čijim je upravljačem bio M.M. iz Tuzle.

Do nezgode je došlo kada je vožnjom unazad M.M. teretnim vozilom pregazio svog kolegu iz preduzeća Z.K. takođe iz Tuzle, piše Avaz.

Dežurni lekar Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla na mestu događaja je konstatovao smrt radnika "JKP Komunalac" Tuzla koji je preminuo od zadobivenih povreda u ovoj nezgodi.

Uviđaj na mestu nesrećnog događaja u saradnji sa službenicima Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla izvršio je kantonalni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Takođe, policijski službenici Uprave policije MUP-a TK sinoć su na više lokacija na području Tuzle sproveli pojačanu kontorlu učesnika u saobraćaju.

Video: Odvratna masa uništava kanalizaciju: Komunalci pate zbog bačenih maski, maramica i rukavica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA