≫ 

Srbin iz Nemačke pobesneo zbog rodbine: Svakog meseca im davao novac, sad je otkrio na šta su trošili

 ≫ 

U komentrarima su se mnogi složili da rodbina ume da bude bezobzirna, a mnogi su ga posavetovali i kako da prestanu da ga iskorišćavaju za novac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mrki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Prestani da igras kravu muzaru

    19. novembar 2022 | 15:30

    Dragi moj, za pocetak ODMAH otkaci lezilebovice, koji ti sutra ni spomenik nece podici. Nece oni crci, jer kad zagudi 'ladno oko guzice, nesto im se ne crkava, pa naglo zivnu! Uostalom, to nije tvoj problem!!! U navedenu svrhu, za pocetak, prestani da budes S*bin po principu "voli ga da bi mu gace dao", pa ti evo recenice moje babe Madjarice koja je svima koji su hteli da pozajme nesto (korito, vanglu...), odgovarala sa "Imam, 'al ne dam!" A ako bas ne znas sta ces s parama, mani se "institucija" nego na primer procesljaj studente sa svog bivseg fakulteta, pa nadji nekog jadnika/cu koji jedva sastavlja kraj s krajem, a uci, i dovedi ga/je u svoj grad da nastavi studije. Taj/ta ce ti bar kad-tad reci hvala!

  • Лудојко

    14. novembar 2022 | 17:28

    Ја сам то решио овако: Имао сам некад нормално новаца, а родбина ко родбина иако имају понекад траже на зајам Ја им дам (врате ал се чека). Упаднем у преобразби друштва у кризу и једном кренем тражити позајмицу. Нико 'нема', треба за нови орман, за ово за оно. Извучем се и зарадим лепо, они чују и ево их 'дај'. Ја лепо овако: Ја паре имам ал не дам! Зачуђени! Зашто? Е зато и зато! Мисли да је тренутни хир па опет по неколико пута. И десило се да опет ни ја немам ал ја исто: Ја паре имам ал недам! На крају су ме пријватили таквог без проблема, а ја паре од њих не тражим.

  • Fatima

    13. novembar 2022 | 17:02

    Treba pomoci rodbini stim se slazem ali se neslazem sto to rodbina zloupotrebljava. Ja imam rodbinu po inostranstvu rade teskom mukom zaradjuju. Pomazu mi kolko mogu i kolko su u mogucnosti da odvoje da mi pomognu. Ja jesam u teskoj finansiskoj i stambenoj situaciji sa dvoje dece sama bez muza. Borim se da osposobim stanbeno pitanje svojoj deci ali mi nikad nije palo napamet da iskoriscavam rodbinu u finansiskom pogledu.Neznam za more,planinu,banju i.t.d. Kako sam ostala bez muza borim se kako znam i umem.Deca rade fizikalisu po gradilistu nemaju stalan poso.Ja sam u porodicnoj penziji i kad mi se pruzi prilika da idem u inostranstvo da cuvam nasim ljudima decu ili da budem kucna pomocnica idem i radim na 3 meseca.Ne kukam mojoj rodbini kako nemam i kako nemogu deci da obezbedim sta im treba. Kolko mogu pomognu zahvalna sam im i na tu malu pomoc.Pre 3 godine sam ostala bez krova nad glavom nesrecnim slucajem izgoreo ceo sprat.Stacu sudbina zivimo u prizemlju zajedno svi u jednu sobu. To moja rodbina zna ali nisu u mogucnosti da mi pomognu da krov popravim i da mi ne kisne.Ne ljutim se niti zelim da se ljutim nisu duzni celog zivota da daju i pruzaju. Niti im ja trazim svako nosi svoje breme sudbine.Tesko mi je i mojoj deci je tesko da fizikalisu po 10 ili 11 sati na gradjevini. Ali se borimo Javila sam se i sve ovo napisala da vam olaksam to sto vasa rodbina radi nije lepo treba imati granicu u svemu.Probajte da prestanete da finansirate a robinski odnos ne prekidajte. SRECNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA