Muškarac u Hrvatskoj pijan sekirom udarao ženu, gušio je i vukao po dvorištu

Optužen za pokušaj ubistva

  • 2
Porodično nasilje, nasilje nad ženama, Ilustracije nasilje, Novinarke protiv nasilja

Foto: Milena Đorđević/Novinarke protiv nasilja/NPN

Zbog pokušaja ubistva u Hrvatskoj uhapšen je muškarac koji je u alkoholisanom stanju svojoj nevenčanoj supruzi nakon svađe naneo teške telesne povrede hladnim predmetom, a prema nezvaničnim informacijama, udarao ju je sekirom po glavi i telu.

Pokušaj ubistva dogodio se u mestu Sirač nedaleko od Daruvara, saopštila je policija nakon završetka kriminalističke istrage, prenosi Index.

Sumnja se da je u nedelju 13. novembra u večernjima satima u Siraču, u porodičnoj kući, nakon verbalne prepirke pomenuti muškarac (31) fizički napao svoju 39-godišnju vanbračnu suprugu i potom joj hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predelu glave i tela, navodi policija.

Žena je vozilom Hitne pomoći prevežena u Opštu bolnicu Pakrac gde su joj konstatovane teške telesne povrede. 31-godišnjak je te večeri uhapšen i priveden u prostorije policije gde je utvrđeno da je bio pod uticajem alkohola, dodaje se u saopštenju.

Kako nezvanično saznaje MojPortal, muškarac je svoju nevenčanu suprugu izudarao sekirom po glavi, ramenu i nozi. Pre toga ju je navodno gušio i vukao za kosu po dvorištu. Dodaju da je imao tri promila alkohola u krvi.

Osumnjičeni je u pritvoru i protiv njega je podneta krivična prijava Županijskom državnom tužilaštvu u Bjelovaru.

Video: U Zagrebu policija pronašla šest žrtava u jednoj kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA