≫ 

Cetinjanin otišao da preda pušku pa napao policajce u stanici: Pretio, vređao i nasrnuo na njih

O svemu je upoznat državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na veštačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji dela

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Zbog napada na službenike policije Službenici Odjeljenja bezbednosti Cetinje su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, lišili slobode D.T. (43) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštilo je Ministartvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Kako navode, danas oko 9 i 45 časova u službene prostorije policije pristupio je D.T, koji je sa sobom doneo lovačku poluautomatsku pušku u nameri da je preda policiji, a koju je odmah preuzeo službenik policije.

Za vreme boravka u službenim prostorijama D.T. je službenicima upućivao ozbiljne pretnje i uvrede, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor i pokušao fizički da napadne jednog službenika policije, u čemu je sprečen.

Pripadnici cetinjske policije su inicirali kod nadležnog tužioca zahtev za pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, koji je odrađen nakon pribavljene naradbe, a kojom prilikom je pronađena puška i rukohvat od puške.

O svemu je upoznat državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na veštačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA