≫ 

Dva pijana vozača sudarila se u Zagrebu: Jedan odbačen na kuću, drugi na automobil

Teže je povređen 28-godišnji vozač "opel insignije", dok su dvojica putnika iz njegovog vozila stari 18 i 29 godina lakše povređeni. Lekarska pomoć im je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb

  • 1
Saobraćajna nezgoda, saobraćajna nesreća, udes, uništen automobil Foto: RINA/ilustracija

Dva pripita vozača i brzina, verovatno uzrok saobraćajne nezgode koja je završila s više što lakše, što teže povređenih osoba. Kako je saopštila zagrebačka policija nesreća se dogodila juče oko osam sati, kada je, kako se sumnja, 28-godišnjak sa 0,84 promila alkohola u krvi upravljao "opel insignijom" zagrebačkih oznaka.

On je, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, te je prešao na deo kolovoza koji je namenjen kretanju vozila iz suprotnog smera. Tada je naleteo na "fiat punto" zagrebačkih tablica kojim je upravljao 37-godišnjak sa 0,87 promila alkohola u krvi, piše Večernji list.

Od siline udarca, "punto" je odbačen, te je udario u kuću, dok je "opel" nastavio nekontrolisano da se kreće dok nije udario u "pasat" kojim je upravljao 29-godišnjak. "Pasat" je potom naleteo na "opel astru" parkiranu u dvorištu.

Teže je povređen 28-godišnji vozač "opel insignije", dok su dvojica putnika iz njegovog vozila stari 18 i 29 godina lakše povređeni. Lekarska pomoć im je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Lakše je povređen i vozač "pasata", kojem je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Video: Povređeno dvoje dece u udesu automobila kod aerodroma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA