Pripita devojka ukrala kamion i bežala: Bez vozačke i svetala zabila se u policiju

Policajci su oko 1 sat posle ponoći pokušali da je zaustave, ali ona je nastavila vožnju i udarila u njihov službeni automobil

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Devojka (18), koja nema položen vozački ispit, se zajedno sa maloletnikom odvezla u teretnom vozilu, a bežeći je udarila u policijsko vozilo.

Ovaj incident se dogodio u noći na subotu u Slavonskom Brodu, a na svu sreću nije bilo povređenih, piše Index.hr.

Brodsko-posavska policija objavila je u ponedeljak kako za krivično delo neovlašćene upotrebe pokretne stvari sumnjiči 18-godišnjakinju koja je na parkiralištu ušla u nezaključano teretno vozilo 24-godišnjeg vlasnika te se pronašavši ključ odvezla u nepoznatom smeru.

Policajci su oko 1 sat posle ponoći pokušali da je zaustave, ali ona je nastavila vožnju i udarila u njihov službeni automobil.

Utvrdili su da nema položen vozački ispit, vozila je bez svetala i pod uticajem alkohola (0.55 promila), a u vozilu se nalazio i maloletnik o kojem su dalju brigu preuzeli zaposleni u Centru za socijalnu zaštitu.

Policija protiv 18-godišnjakinje podnosi krivičnu prijavu zbog neovlašćene upotrebe tuđe pokretne stvari, slavonskobrodskom tužilaštvu dostavlja optužni predlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i nastavlja kriminalističko istraživanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA