Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio dva primorska grada u Crnoj Gori

Gradonačelnik je u ime Novosađana građanima Budve čestitao Dan opštine

  • 1

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio je dva primorska grada, Budvu i Tivat, gde se sastao sa predsednicima opštine.

Gradonačelnik je u ime Novosađana građanima Budve čestitao Dan opštine.

"Ovo je važan datum za Budvane, koji 22. novembar obeležavaju i kao Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu. Hvala domaćinu Milu Božoviću na gostoprimstvu. Siguran sam da će Budva, uz druge opštine sa kojima se kandiduje za Evropsku prestonicu kulture 2028. godine, izvojevati pobedu i doneti titulu na primorje", napisao je Đurić na svom Instagram nalogu.

On je takođe čestitao i građanima Tivta Dan opštine, te dodao da će Grad Novi Sad i dalje podržavati bokeljske opštine – Budvu, Tivat, Kotor i Herceg Novi koji zajedno pretenduju da 2028. godine budu nosioci titule Evropske prestonice kulture.

"O tome i o nastavku saradnje razgovarao sam sa dragim prijateljem, predsednikom Željkom Komnenovićem", stoji na Instagram profilu Đurića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    22. novembar 2022 | 19:23

    Што се саме ЦГ тиче: Колико ми је и више него драго због свега у последње 2 године, толико сам у последњих неколико година заузео један тотално равнодушан, (па и презирући) став према ЦГ. Разлог је управо народ који је пре две и по године литијао и након три деценије владавине збацио Мила и ДПС са власти... А где је тај исти народ био свих ових година? И да ли је свестан шта је својом "неорганизованошћу и пасивношћу" дозволио све? Да будем још конкретнији: Где су сви ти литијаши били када: 1. се улазило у НАТО 2. признавали Косово и Метохија 3. ћирилица у ЦГ малтене СКРОЗ истребила 4. потписивао Конкордат са Ватиканом 5. Стипи Месићу доделио статус Почасног грађанина Подгорице 6. на све, али СВЕ могуће начине ЦГ везивала за Загреб 7. кад је Момир Булатовић сахрањен, што је без икаквих државних почасти него у рангу сеоског мештанина, а не оног што јесте - Први изабрани Председник Републике Црне Горе. Где су сви ти толики Литијаши тада били??? Очигледно их баш и није било брига... Е, па тако и ја након свега.... Лакше ми је и Бошњацима да опростим рат, (чак и Албанцима), него све ово Црногорцима горе наведено "у миру".Или што један мој пријатељ рече пре око 3-4 године: "Држава изван ЕУ која је Србији тренутно најдаља је ниједна до ЦГ, с тим у вези, то је друга хрватска држава, она изван ЕУ". А то је све Управо заслуга, понављам, никог до Народа који све то трпео, читај - Дозволио. П. С. Молим админе да објаве овај коментар... Ионако, сваки Србин који држи до себе летује у ГРЧ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA