≫ 

Uhapšen Srbin koji je radio na crno u pekari u Puli: Policiji na uvid dao ličnu kartu čoveka iz Slovenije

Policijski službenici su 17. novembra oko 4.40 prilikom rada u pekari na području Pule zatekli 51-godišnjaka koji im je na uvid dao slovenačku ličnu kartu na ime druge osobe

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Istarska policija je uhapsila srpskog državljanina zbog falsifikovanja isprave.

"Policijski službenici Službe organizovanog kriminaliteta Policijske uprave istarske sproveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom Srbije i utvrdili sumnju da je počinio krivično delo falsifikovanje isprave", piše policija, prenosi Index.

Naime, policijski službenici su 17. novembra oko 4.40 prilikom rada u pekari na području Pule zatekli 51-godišnjaka koji im je na uvid dao slovenačku ličnu kartu na ime druge osobe.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o falsivikovanom dokumentu i da se muškarac njime služio od početka maja ove godine, kada je nezakonito ušao u Hrvatsku iz Srbije. Zbog nezakonitog boravka, protiv njega je pokrenut postupak su skladu sa Zakonom o strancima, piše policija.

Takođe je utvrđeno kako je 51-godišnjak nezakonito, odnosno neprijavljeno radio u pekari na području Pule, o čemu će policija izvestiti i nadležnu inspekciju rada, dodaje se.

"Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. novembra u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske", piše policija.

Video: Pao na granici sa 8000 evra: Srbin sa 8 identiteta uhapšen u Milanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA