≫ 

Ukradene svete mošti u Banjaluci

Lopov je otključao ulazna vrata i ušao u unutrašnjost, gde je pronašao i ukrao dva mobilna telefona, medaljon, svete mošti u pozlaćenoj kutiji i ključeve ulaznih vrata, nakon čega je pobegao

  • 0
Katolički sveštenik, Catholic priest

Foto: Pixabay

Policija u Banjaluci traga za lopovom koji je iz katoličkog verskog objekta između ostalog ukrao i svete mošti koje su se nalazile u pozlaćenoj kutiji, pišu "Nezavisne".

Kako je potvrđeno ovom portalu, službenici Policijske uprave Banjaluka, rade na rasvetljavanju krivičnog dela teška krađa nakon što je juče oko 17.25 časova, nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da je nepoznata osoba istog dana, ispod otirača ulaznih vrata župne kuće, pronašla i uzela ključ ulaznih vrata prostorija verskog objekta.

Lopov je potom otključao ulazna vrata i ušao u unutrašnjost, gde je pronašao i ukrao dva mobilna telefona, medaljon, svete mošti u pozlaćenoj kutiji i ključeve ulaznih vrata, nakon čega je pobegao.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Video: Lopovi iz crkve ukrali mošti svetitelja, krst mrtvog dečaka i patrijarha Pavla: Krađa na Đurđevdan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA