≫ 

Tužna vest: Preminuo otac teško bolesne Sare Vujinović

Darko i Sara su bili veliki navijači Fudbalskog kluba "Borac", pa su prisustvovali skoro svim utakmicama ovog kluba

  • 3

Darko Vujinović (45), samohrani otac ćerke Sare (12) koja je dete sa poteškoćama u razvoju, odnosno epilepsije i cerebralne paralize, preminuo je u Banjaluci.

On je bolovao od dijabetesa tipa jedan, a nedavno je operisao tromb na srcu i bio je u jako lošem zdravstvenom stanju.

Prvo je bio hospitalizovan na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, pa na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Srpske, pišu Nezavisne.

Darko i Sara su bili veliki navijači Fudbalskog kluba "Borac", pa su prisustvovali skoro svim utakmicama ovog kluba, a ova vest je potresla stanovnike grada na Vrbasu.

U septembru ove godine, Darkove kolege su pisale po društvenim mrežama i molili sve one koji u u mogućnosti, da koliko toliko pomognu ovom tati. Da se "što pre vrati svome detetu, kojem je više nego potreban".

"Drugari znani i neznani opet smo potrebni, sada tati jedne divne devojčice lavice, borca malog. Potrebni smo njenom tati da joj se što pre vrati zdrav i snažan kao pre, da nastave zajedničku borbu tamo gde su stali", piše u jednom apelu od pre dva meseca. Svi ga, dodaje se znamo kao "tatu hrabrost, tatu borca neviđenog, samohranog tatu jedne devojčice Sare sa posebnim potrebama".

"Biti roditelj deteta sa posebnim potrebama je najtezi životni zadatak koji zahteva nadljudsku snagu fizičku i psihičku, a Darku smo trenutno potrebni da mu damo tu snagu i novi vetar u leđa za njegovu Sarušku. Ne dozvolimo da Sara ostane bez jedine zivotne najveće podrške", piše

Darko je dugo bio u bolnici, ali je na kraju, nažalost, bitku izgubio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    25. novembar 2022 | 15:42

    Kamen da zaplače.Jedina podrška u životu.... Saučešće porodici. Čuvajte je jer sad nema nikog osim Vas. 😔😔😔

  • Rajvos@

    25. novembar 2022 | 17:38

    Tuga.

  • Supergirl27

    26. novembar 2022 | 09:12

    Kako uvek udara tamo gde je najteže...da bude još teže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA