≫ 

Objavljena fotografija vozila koje je udarilo policajca u Splitu, vozač pobegao: Policija moli za pomoć

Policajac je zadobio teške povrede

  • 0

Splitska policija intenzivno traga za muškarcem koji je u samom centru grada automobilom teško povredio policajca.

Mladom policajcu je lekarska pomoć pružena u bolnici, gde je utvrđeno da je zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je zadržan u bolnici na daljem lečenju, objavila je policija navodeći da je o događaju obavešten zamenik županijskog državnog tužilaštva.

Policija je jutros objavila i fotografije automobila koji se traži, prenosi Index.

"U odnosu na događaj u Splitu u ulici Domovinskog rata, jutros, 30. novembra 2022.g, u 00:50 sati u kojem je nepoznati vozač ličnim vozilom teško povredio 20-godišnjeg policijskog službenika, prema do sada utvrđenim činjenicama postoji sumnja da je u događaju učestvovao vozač koji je upravljao crnim ličnim vozilom Golf.

Molimo sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili lično dođu u najbližu policijsku stanicu", piše policija.

Kako je saopštila splitska policija, mladi policajac je tokom obavljanja nadzora i kontrole saobraćaja izdao naredbu za zaustavljanje automobila, ali zasad nepoznati vozač se oglušio te je bez usporavanja ili zaustavljanja nastavio vožnju i autom udario policajca, a potom pobegao.

Video: Policija traga za vozačem crnog punta koji je u Obrenovcu pokosio bračni par

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA