Hrvatska policija traga za Ivanom Božićem: Veruje se da je on udario vozilom policajca i pobegao

"Prepoznajete li osobu sa slike? Zove se Ivan Božić i ne prilazite mu! Nego nam javite na 192!", apel je splitske policije nakon noćašnjeg incidenta

  • 0
Ivan Božić Foto: PU splitsko-dalmatinska

Hrvatska policija objavila je fotografiju muškarca za kojeg se sumnja da je noćas u 00:50 sati automobilom pokosio 20-godišnjeg policijskog službenika i teško ga povredio. Kako su saopštili iz PU splitsko-dalmatinske, reč je o Ivanu Božiću, rođenom 1993. godine.

"Prepoznajete li osobu sa slike? Zove se Ivan Božić i ne prilazite mu! Nego nam javite na 192!", apel je splitske policije nakon noćašnjeg incidenta.

"U odnosu na događaj od 30. novembra 2022. godine u 00:50 sati u Splitu u ulici Domovinskog rata, u kojem je teško povređen 20-godišnji policijski službenik, iz do sada utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Ivan Božić, rođen 1993. U ovom trenutku policijski službenici preduzimaju intenzivne mere traganja za osobom", saopštili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Splitska policija ranije je objavila da ima osumnjičenog za stravičan događaj koji se dogodio noćas u Splitu. Slobodna Dalmacija ranije je objavila da je pronađen automobil i na njemu postoje oštećenja na prednjem delu.

Kako su naveli, vozilo je bilo parkirano kraj kuće u kojoj stanuje osumnjičeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA