Veliki požar u Oroslavju: Vatra guta krov poslovnog objekta

Prema prvim informacijama, nema povređenih

  • 1
HRVATSKA ZAGREB požar Foto: Tanjug/FotoFaH/Lana Slivar Dominic

U Oroslavju, u Zagorju zapalio se krov lokalnog poslovnog objekta. Gašenje požara je u toku, a ulica u kojoj je objekat je od 22.30 sati zatvorena za sav saobraćaj, piše Zagorje International.

- Gori krov bivšeg Oroteksa, situacija je teška, sve raspoložive službe su na terenu. Zadnja informacija koju imamo je da radnici pokušavaju da otvore trgovinu kako bi se vatrogascima osigurala voda - rekao je gradonačelnik Oroslavja, Viktor Šimunić, prenosi 24sata.

- Počelo je da gori malo pre 22 sata. Brzo se to rasplamsalo i zahvatilo je gotovo ceo krov. Prestrašno je izgledalo, ali vatrogasci su uspeli da ga stave pod kontorlu - rekao je čitalac.

Vatrogasci se bore nadljudskim naporima da sačuvaju donje delove zgrade, jer je krov kompletno izgoreo, objavili su na na Fejsbuk stranici "Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija".

Po trenutnim informacijama, niko nije povređen. Više o uzrocima izbijanja požara biće poznato nakon uviđaja, prenosi Dnevnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA