Ovako je Milanović proslavio pobedu Hrvatske: "Možemo do kraja!"

Milanović je nakon utakmice dao i izjavu

  • 0
Zoran Milanović Foto: Tanjug/HINA/Daniel Kasap

Fudbaleri Hrvatske su ušli u polufinale Svetskog prvenstva savladavši u četvrtfinalu Brazil nakon jedanaesteraca, a predsednik Zoran Milanović na Fejsbuku je objavio kako je slavio pobedu Hrvatske.

Podsetimo, Milanović je u zvaničnoj poseti Čileu, piše Index.

"Velika pobeda Hrvatske! S ovakvom igrom Hrvatska može do kraja! Bravo Vatreni!" objavio je.

Milanović je nakon utakmice dao i izjavu.

"Velika je pobeda. Brazil mi je nekako do sada davao utisak najjače reprezentacije. Mi smo uspeli da ih svedemo na njihovu i oni nas na našu meru, što znači da je bilo sve jako ravnopravno i super. Ko nije spreman na stres, neka ne ustaje iz kreveta. Hrvatska može do kraja s ovakvom igrom. Brazil je dao da igra i igrao je. Potpuno je drukčiji pristup od Japana, mnogo bolji fudbaleri pojedinačno, a nisu dominirali nad Hrvatskom. Nisu uopšte dominirali. Jednog dana doći će novi lavovi, novi čopor, ali ovi su još uvek živi", komentarisao je nakon utakmice predsednik Milanović pobedu hrvatske reprezentacije nad Brazilom i ulazak u polufinale Svetskog prvenstva.

Pre utakmice, hrvatski predsednik je rekao da očekuje borbu, a hrvatskoj reprezentaciji poručio je da budu emocionalno stabilni jer, kako je kazao, pamet već imaju.

"Ne dati se impresionirati, znanje imaju. Neka se oznoje Brazilci, a Hrvatska nikada nije autsajder. Ući među osam na svetu već je sjajno, ali time se ne treba zadovoljiti. Treba gristi kao da je zadnje. To je reprezentacija čiji kostur čine igrači koji su neverovatno iskusni i još uvek su u dobroj snazi", rekao je Milanović.

Video: Borna Sosa u euforiji posle plasmana u polufinale: Hrvatska je evropski i svetski Brazil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA