≫ 

Automobilom pokušao da pregazi policajca, došlo i do pucnjave: Drama usred noći u Hrvatskoj

Kriminalističko istraživanje je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja

  • 2
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Sinoć, pola sata nakon ponoći, dogodio se pokušaj ubistva policijskog službenika, a tokom postupanja došlo je i do pucanja iz vatrenog oružja na putu u Novom Čiču na velikogoričkom području u Hrvatskoj.

Iz PU zagrebačke kažu da su policijski službenici Mobilne jedinice za sprovođenje nadzora državne granice svetlosnim signalima pokušali da zaustave automobil marke "Audi" zagrebačkih registracijskih oznaka, piše Jutarnji list.

"U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je pomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspeo da izbegne nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspeo, vozilo se udaljilo sa mesta događaja", kažu iz zagrebačke policije čiji su se službenici odmah digli na noge i u veoma kratkom periodu uspeli da lociraju "Audi" sa probušenom gumom.

Kriminalističko istraživanje je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja i ušlo u trag počinitelju i naposletku otkrio pravi razlog njegovog bega tokom kojeg je pokušao da pregazi policajca.

Video: Motociklista naleteo na saobraćajnog policajca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA