≫ 

Masovna tuča između dve grupe u Baru: Petnaestogodišnjak nožem ranio mladića

Tužilac za maloletnike će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela

  • 0
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

U Baru je sinoć oko 21.50 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do tuče između dve grupe lica.

U ovom fizičkom obračunu učestvovali su M. M. (21), D. J. (21), P. J. (22) i D. V. (21), sa jedne i V. I. (20), M. P. (18), kao i dva maloletna lica starosti 15 i 17 godina, sa druge strane.

Osim fizičkog obračuna između pomenutih lica, ovom prilikom je došlo i do upotrebe oštrog predmeta – noža, kako se sumnja, od strane maloletnika starog 15 godina, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

On je naneo ubodnu ranu u predelu grudnog koša licu M.M. koji je odveden na ukazivanje lekarske pomoći u Opštu bolnicu u Starom Baru gde je zadržan na dalje medicinsko praćenje, a lekari će se naknadno izjasniti o stepenu povrede.

Ostali učesnici tuče su zadobili lakše tjelesne povrede u vidu manjih hematoma i ogrebotina što je konstatovano u ljekarskoj dokumentaciji.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog dela iz nadležnosti Višeg državnog tužilaštva te naložila da se sa događajem upozna tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Tužilac za maloletnike će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela kada se upozna sa kompletiranom medicinskom dokumentacijom i spisima predmeta, dodaje se.

Video: Gospođama pukao film: Tuča u tržnom centru, navalile na radnika obezbeđenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA