≫ 

Tinejdžeri palicom i čekićem za meso tukli dečaka u Zagrebu: Terali ga da diluje, dobili zatvorske kazne

Dečak je zadobio teške telesne povrede

  • 0
Tuča, nasilje, bejzbol palica, kriminal Foto: Shutterstock

Jedva punoletni mladići i jedan maloletnik iz Zagreba proglašeni su krivim i osuđeni su na zatvorske kazne jer su pre dve godine u parku metalnim palicama i čekićem za meso teško pretukli vršnjaka.

Prema presudi tri mladića od 18 godina i jedan star 15 godina su u novembru 2020. oko 21.30 časova telefonom pozvali 18-godišnjeg mladića u park između Ulice Slavenskog i Ulice Ive Tijardovića u Zagrebu.

Nakon što je tinejdžer došao u park, mladići su mu rekli da za njih mora da diluje drogu ili da im preda novac koji ima kod sebe, piše Danica.

"Okružili su ga i uza sebe imali palice i čekić za meso, pa im je žrtva u strahu predala 400 kuna. Jedan mladić od 18 godina ga je udario palicom po desnoj podlaktici i tada mu je izbio telefon iz ruke, a kad se sagnuo da ga pokupi, zadali mu udarac u vilicu predmetom nalik na mesarski čekić, od kojeg je pao na pod", piše u saopštenju policije.

Potom su ga zajedno udarali rukama i nogama po glavi i licu, a mladić je zbog zadobijenih teških povreda završio u bolnici.

Video: Stravičan snimak vršnjačkog nasilja u Borči: Dečaci se krvnički tuku na livadi ispred zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA