Srbi napravili haos kod Bajakova: Jedan vozio kamion autoputem unazad, drugi se zakucao u teretnjak

Iz policije navode kako se nesreća dogodila dok se 30-godišnji državljanin Srbije, upravljajući teretnim i priključnim vozilom srpskih registarskih oznaka, kretao unatraške iako je to na autoputu izričito zabranjeno, a istovremeno je nailazio automobil, takođe srpskih registarskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Srbije

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20:45, u blizini graničnog prelaza Bajakovo, teško su povređena dvojica državljana Srbije kad je automobil srpskih registarskih oznaka udario u teretno vozilo, takođe srpskih oznaka, javlja PU vukovarsko-srijemska.

Iz policije navode kako se nesreća dogodila dok se 30-godišnji državljanin Srbije, upravljajući teretnim i priključnim vozilom srpskih registarskih oznaka, kretao unatraške iako je to na autoputu izričito zabranjeno, a istovremeno je nailazio automobil, takođe srpskih registarskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Srbije, piše Index.

Dve osobe teško povređene

Kako bi izbegao priključno vozilo, 54-godišnjak je naglo skrenuo udesno na zaustavnu traku, gde je udario u priključno vozilo drugog teretnog vozila, takođe srpskih registarskih oznaka, koje je u koloni u smeru graničnog prelaza Bajakovo zaustavio 44-godišnji državljanin Srbije.

U saobraćajnoj nesreći 54-godišnji vozač lakše je povređen, a putnici u njegovom automobilu, 48-godišnjak i 47-godišnjak, obojica državljani Srbije, teško su povređeni.

Zbog prometnih prekršaja kojima su izazvali saobraćajnu nesreću sa povređenim osobama, policija će protiv oba vozača, 30-godišnjaka i 54-godišnjaka, nadležnom državnom tužilaštvu podneti krivičnu prijavu.

Video: Mesto gde se dogodila stravična nesreća kod Užica: Poginuli su policajac i dete (6)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA