Banjalučanka osumnjičena da je danima sipala sugrađanki otrov u kafu?

"Osumnjičena je od dana 8. decembra 2022. do 21. decembra 2022.godine, sipala u kafu oštećenoj T.S. iz Banjaluke", navode iz Tužilaštva

  • 0
Banjalučanka Nina osumnjičena da je danima sipala sugrađanki otrov u kafu, Kafa otrov Foto: Shutterstock

Banjalučanka Nina N. (57) osumnjičena je za pokušaj ubistva T. S. iz Banjaluke kojoj je, kako se sumnja, u kafu sipala materiju opasnu po život i zdravlje.

Kako navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, to je uradila u nameri da oštećenu liši života, a postupajući tužilac nakon ispitivanja osumnjičene stavio je predlog za određivanje mere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci, prenose Nezavisne.

Pritvor je zatražen zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo Ubistvo u pokušaju.

"Osumnjičena je od dana 8. decembra 2022. do 21. decembra 2022.godine, sipala u kafu oštećenoj T.S. iz Banjaluke, materiju opasnu po život i zdravlje u nameri da oštećenu liši života. Pomenuta materija je izuzeta i biće predmet veštačenja u toku istrage", navode iz Tužilaštva.

Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora zbog bojazni da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla uticati na svedoke, da bi mogla ponoviti ili dovršiti pokušano krivično delo.

O predlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA