Razbojnici u Mostaru pretukli i opljačkali muškarca, među njima i dva zatvorska policajca

Od 48-godišnjaka, koji živi i radi u Austriji razbojnici su uzeli nešto više od 2.000 evra, ali i nekoliko stotina maraka, kao i dva iPhonea 14

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Mostarska policija traga za grupom razbojnika koji su danas usred dana, u 14.30 sati, u naselju Panjevina zaskočili G.M (48), izudarali ga i oteli mu novac, kreditne kartice i mobilne telefone, potvrđeno je Avazu u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako saznaje Avaz, od 48-godišnjaka, koji živi i radi u Austriji razbojnici su uzeli nešto više od 2.000 evra, ali i nekoliko stotina maraka, kao i dva iPhonea 14.

Njemu je, nakon napada ukazana lekarska pomoć na CUM-u Univerzitetske kliničke bolnice (SKB) Mostar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Policija je uspela da identifikuje trojicu napadača, među kojima su, kako je nezvanično potvrđeno dvojica zatvorskih policajaca Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, M.P. i P.D.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA