≫ 

Poznato ko je ispalio prvi metak u masovnog ubicu sa Cetinja

Borilović je 12. avgusta na Cetinju ubio 10 komšija od kojih je dvoje dece i teško ranio još šest osoba, nakon čega je ubijen

  • 3
Cetinje pucnjava masakr Foto: Telegraf.rs, SDCG

Prvi metak koji je pogodio masovnog ubicu Vuka Borilovića iz Cetinja ispaljen je iz policijskog pištolja, saopštilo je Više državno tužilaštvo, prenose Vijesti.

Oni su ocenili da je policajac zakonito i u skladu sa Zakonom u unutrašnjim poslovima upotrebio vatreno oružje i naneo smrtonosnu povredu Boriloviću.

Borilović je 12. avgusta na Cetinju ubio 10 komšija od kojih je dvoje dece i teško ranio još šest osoba, nakon čega je ubijen.

Tužilaštvo nije utvrdilo ko je ispalio još četiri projektila u Borilovića.

Da podsetimo, zločin koji je potresao Cetinje, Crnu Goru, ali i ceo region, dogodio se 12. avgusta, kada je Vuk Borilović krenuo u krvavi pohod u kom je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Borilović, inače, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović.

Video: Iznose se tela ubijenih u masakru na Cetinju: Najveći zločin u novijoj istoriji Crne Gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    29. decembar 2022 | 16:38

    Tako se to resava. Iako svi znaju kako je bilo. Bravo za heroja koji je spasao nevine zivote, a ovaj put bravo i za sudstvo

  • V8

    29. decembar 2022 | 16:37

    E sad verujem

  • 👀

    29. decembar 2022 | 16:22

    Jes onomad.... 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA