≫ 

Iz Audija u Rijeci izašao sa automatskom puškom: Muškarac (40) uhapšen

Incident se desio pre dva dana a u automobilu muškarca pronađena je velika količina municije

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Muškarac je u Rijeci pre dva dana iz automobila izašao sa automatskom puškom u rukama, piše policija.

Incident se desio pre dva dana a u automobilu muškarca pronađena je velika količina municije, piše Index.

"Policijski službenici sproveli su kriminalističku istragu nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljenog posedovanja, izradu i nabavljanja oružja i eksplozivnih materija. Policija je 27. decembra uveče primila dojavu da je na području Rijeke iz automobila marke "audi" izašla muška osoba sa vatrenim oružjem u rukama", saopšteno je iz policije.

Po primljenoj dojavi policija je hitno stigla na mesto događaja i pronašla 40-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u rukama držao automatsku pušku sa municijom u okviru.

Osumnjičeni je priveden u policijsku stanicu na kriminalističko ispitivanje, a pretragom "audija" pronađeno je oko 120 komada municije, šest okvira za automatsku pušku s po 30 komada municije, a čije posedovanje je građanima zabranjeno, piše policija.

Policija je od 40-godišnjaka oduzela pronađenu municiju i okvire, kao i automatsku pušku s kojom je zatečen, dodaju. Po dovršetku kriminalističke obrade, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog dela, državnom tužilaštvu predata je krivična prijava protiv osumnjičenog i predat je pritvorskom nadzorniku.

Video: Banda lopova upala u kuću s puškama: Ukućanima uperili duge ceni u glavu, vlasnik pretio policijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA