Pogledajte kako izgleda mesto nesreće u Srpskim Toplicama: Mladić sleteo među stene i stradao

Za M. V. nije bilo spasa, a iz smrskanog vozila izvučen je P. J. (21), koji je sa teškim povredama prevezen u UKC Republike Srpske

  • 0

M. V. (25) iz Banjaluke, poginuo je noćas u stravičnoj nesreći koja se dogodila oko 3.30 časova u Ulici Zmijanja Rajka, kada je automobilom marke "ford", iz još neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i zaglavio se na stenama u Vrućici, u banjalučkom naselju Srpske Toplice.

Za M. V. nije bilo spasa, a iz smrskanog vozila izvučen je P. J. (21), koji je sa teškim povredama prevezen u UKC Republike Srpske.

"Policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka izvršili su uviđaj na licu mesta saobraćajne nezgode koja se dogodila jutros oko 3,30 časova u Ulici od Zmijanja Rajka u kojoj je učestvovalo lice M.V. iz Banjaluke sa putničkim automobilom ford koje je na licu mesta smrtno stradalo", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka, prenosi ATV.

Kako navode mediji, P. J. se nalazi u stabilnom stanju.

(Telegraf.rs/Foto: ATV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA