≫ 

Goran dete udarao sekirom po glavi, od ranije poznat policiji: Ko je osumnjičeni za ubistvo bebe u Zagrebu?

Goran K. (43) od ranije je bio poznat policiji zbog razbojništva i zloupotrebe droga i bio je uhapšen 2009. godine zbog pljačke

  • 2
Goran Knežević Foto: Facebook

U strašnom napadu u zagrebačkim Kozari putevima muškarac je sekirom napao i teško povredio ženu, kao i malu devojčicu koja je od povreda preminula.

On sam kasnije je smrtno stradao - prvo je rečeno da ga je pregazio automobil, dok je kasnije policija dala saopštenje u kome se navodi da je u pitanju bilo samoubistvo, piše Dnevnik.hr.

Goran K. (43) od ranije je bio poznat policiji zbog razbojništva i zloupotrebe droga i bio je uhapšen 2009. godine zbog pljačke.

Iz tadašnjih izveštaja, Goran K., tada 29-godišnjak, uhapšen je zajedno sa još četvoricom zbog pljačke pošti i automat-klubova, iz kojih su uzeli oko milion kuna. Pljačke su izveli maskirani i uz pretnju pištoljem.

On je inače državljanin BiH, u Hrvatsku je sa porodicom došao iz Žepča, a otac mu je bio predsednik opštinske filijale HSP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    5. januar 2023 | 12:41

    Monstrum 😢😢😢

  • Milan

    5. januar 2023 | 13:21

    To su ti ustaski geni, prosto kad vide dete,starca,zenu i ostalu nejac samo tada i iskljucivo tada napadaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA