Uhapšen muškarac zbog krađe u zagrebačkom manastiru: Vrednost ukradene robe veća od 10.000 evra

Terete ga da je od ukrao tri bicikla, tehničku opremu, nekoliko desetina slika, veću količinu odevnih predmeta, muzički instrument i novac. Materijalna šteta procenjena je na oko 10.700 evra

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Više od 10.000 evra vrednih stvari, među kojima su brojne slike i novac, ukrao je 32-godišnji muškarac iz verske ustanove u Zagrebu. On je pomoću ključa upao u manastir, a nakon što je uhapšen na teret mu se stavlja teška krađa.

Ne navodeći o kojoj je verskoj ustanovi reč, iz zagrebačke policije su izvestili da je 32-godišnjak uhapšen pod sumnjom da je od juna do oktobra prošle godine pomoću ključaa provalio u versku ustanovu na Aveniji Gojka Šuška.

Terete ga da je od ukrao tri bicikla, tehničku opremu, nekoliko desetina slika, veću količinu odevnih predmeta, muzički instrument i novac. Materijalna šteta procenjena je na oko 10.700 evra.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz krivičnu prijavu zbog teške krađe predat pritvorskom nadzorniku.

Inače, iako u policiji ne žele potvrditi o kojoj je verskoj ustanovi reč, na Aveniji Gojka Šuška nalazi se manastir hercegovačkih franjevaca Zagreb.

Video: Čovek čupa i seče ukrase: Sramna krađa novogodišnje dekoracije u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA