≫ 

Monstruma koji je ubio dete u Zagrebu svi su znali po nasilnom ponašanju: "Završio je kako je i živeo"

Goran je sekirom napao bivšu suprugu i bebu koja je podlegla povredama

  • 0
Goran Knežević Foto: Facebook

Goran K. (43) je pre dva dana u Zagrebu, sekirom napao bivšu ženu (41) i jednogodišnje dete, pa pobegao. Od posledica povreda dete je preminulo u jednoj zagrebačkoj bolnici. Napadač se dao u beg, ali je poginuo kada ga je udario kamion.

Ljudi koji su od ranije poznavali ubicu, jednako su zgroženi, ali ne i iznenađeni njegovim činom.

"Završio je tačno, onako kako je živeo. Jedan običan nasilnik, prazna glava, ćorak. Kada bi ga videli u kafiću uvek je govorio kome bi hteo da razbije glavu, koga bi prebio. Svi su krivi, samo je on ispravan", rekao je za Dnevnik.hr jedan njegov poznanik.

Za ubicu se po Kozari Boku pričalo da se u Nemačkoj bavi preprodajom polovnih automobila.

"Nema šta nije radio. Radi s autima u Nemačkoj, govorili su, a znamo svi čime se zapravo bavio. Sigurno je i sada bio pod uticajem kokaina. Stalno je vozio pijan i nadrogiran, kako je moguće da ga policija nikad nije uhvatila", pita se njegov poznanik.

"Pravio je ljude budalama"

Kaže da je iskorišćavao ljude koji su bili predobri da bi pomislili da neko može da bude tako nepošten.

"Nije imao karaktera, pravio je ljude budalama. Pozajmio je jednom auto od prijatelja. Napravio je na njemu totalnu štetu, a onda nije hteo ni da ga vrati. Prijatelj je morao da ga prijavi policiji da bi mogao dadobije auto nazad", kaže poznanik.

Njegov odnos sa žrtvom godinama je bio ispunjen nasiljem. Poznato je da su socijalne službe i policija od ranije znali za to, baš kao i prijatelji i poznanici.

"Zbog žene je bio par puta u pritvoru. Čim ga puste odmah opet kod nje. Bilo je perioda kad su bili u normalnim odnosima, on bi joj uređivao kuću, a onda opet klanje. Mlatio bi je, ona bi ga prijavila, a kad izađe sve po starom", rekao je poznanik iz naselja.

Video: Ovo je kuća u Zagrebu u kojoj je muškarac bebu ubio nožem, a bivšu suprugu ranio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA