≫ 

Policija identifikovala i uhapsila četiri mladića zbog napada na Beograđane u Sarajevu

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj

  • 25
Lisice hapšenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo idenfitikovali su i uhapsili četiri osobe koje su osumnjičene za jučerašnji napad na grupu Beograđana na Ilidži, potvrđeno je za portal "Avaz".

Uhapšeni su E. B. (20) nastanjen na području opštine Novi grad Sarajevo,  A. T. (27) nastanjen na području općine Ilidža, H. D. (28) nastanjen na području općine Ilidža i E. H. (23) nastanjen na području općine Vogošća.

- Lica lišena slobode su smeštena u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada - saopšteno je.

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj u kojem je jedno lice lakše povređeno ispred hotela na Ilidži, tokom održavanja internacionalnog turnira za dečake u malom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca Smederevac

    15. januar 2023 | 10:20

    Malo ce da ih drze pa onda po 100 eura i tapsanje po ramenu.

  • Невена

    15. januar 2023 | 11:09

    Кладим се да су им се родитељи прије рата довукли из Рашке или како они митоманишу из санџака. Они су се довлачили и 90 их убивши старог свата испред саборне цркве крвав рат започели... срамота!!!

  • Srbin

    15. januar 2023 | 12:07

    Sramota, ja sam Srbin i moja deca su odrasla sa mesovitim nacijama, svako to dete je bilo kod nas u kući sa dresovima svoje zemlje a i moja kod njih. I Albanci, Bosanski Muslimani, Hrvati, Nemci, Marokanci, Turci itd. Ko ne voli svoje ne može ni da poštuje tuđe. Tako da roditelji razmislite dobro kako odgajate decu, dal da se druže i provode zajedno ili da se biju i mrze. Deca ne mogu biti iskvarena, mogu samo da imaju glupe roditelje. Pozdrav za sve nacije i pamet u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA