Osumnjičen za otmicu i pokušaj silovanja: Tužilaštvo u Bijeljini zatražilo određivanje pritvora za nasilnika

Pritvor N. V. je predložen zbog osnovane opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao postati nedostupan organima gonjenja, ometati istragu i da bi mogao ponoviti krivično delo

  • 0
Republika Srpska policija Foto: Profimedia/STR/AFP

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini zatražilo je određivanje pritvora N. V. osumnjičenom za pokušaj silovanja.

Tužilaštvo je saopštilo da se osumnjičeni tereti da je krivično delo počinio 14. januara ove godine, prenosi portal Srpska info.

- Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini je uputilo Osnovnom sudu u Bijeljini predlog za određivanje pritvora protiv N. V, zbog osnovane sumnje da je 14. januara 2023. godine u Bijeljini, obmanom zadržao O. P. u nameri da je prinudi da nešto učini i pokušao O. P. prinuditi na obljubu upotrebom sile i pretnje da će neposredno napasti na njen život, čime je počinio krivično delo otmica i krivično delo silovanje u pokušaju - saopšteno je iz bijeljinskog tužilaštva.

Pritvor N.V. je predložen zbog osnovane opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao postati nedostupan organima gonjenja, ometati istragu i da bi mogao ponoviti krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA