Uhapšeni za krađu novčanika Lagumdžije pušteni na slobodu i vratili stvari: Oglasio se i bivši ministar

Lagumdžija ispričao šta se desilo

  • 0
Zlatko Lagumdžija, Foto: Tanjug/ Zoran Žestić

Dve osobe koje su u tržnom centru ukrale novčanik bivšem ministru spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Zlatku Lagumdžiji, puštene su na slobodu, kazao je za portal "Avaza" advokat Omar Mehmedbašić.

"Oni su vratili stvari koje su kupili za 10.000 KM (5.000 evra), a potrošili su još 1.280 evra. Vratili su kartice", kazao je za "Avaz" advokat Mehmedbašić.

Policijski službenici PU Novo Sarajevo juče su uhapsili dve osobe zbog krađe. Reč je o osobama, S.R., rođen 1986. godine u Zvorniku, gde je i nastanjen i maloletno lice, rođeno 2005. godine, nastanjeno u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo iz člana 286. (Krađa), na štetu Z.L. iz Sarajeva.

Izvršenim pretresom stana koji koristi S.R. na području opštine Novi Grad Sarajevo, pronađeni su i oduzeti predmeti koji potiču iz pomenutog krivičnog dela.

Oglasio se i Lagumdžija i za Raport ispričao detalje.

"Netačno je da mi je opljačkan stan i da je mi je opljačkan novac. Evo šta je tačno bilo. Po povratku s puta sam otišao u tržni centar, u samoposlugu u Mercator. Tu su mi dva lica ukrala novčanik. U njemu je bilo više kartica. Onda su oni otišli u nekoliko tržnih centara u kupovali tehniku i odeću, to sam video iz izvoda. Potrošili su oko 10.000 KM. Sve se desilo u subotu naveče, ja sam to u nedelju prijavio policiji", rekao je Lagumdžija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA