Pronađeno telo muškarca u Savi: Nije isključeno da pripada nestalom turskom državljaninu

Pripadnici Uprave za vanredne situacije u Turskoj (AFAD) na tom lokalitetu već 22 dana tragaju za nestalim turskim državljanima

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Tim spasilaca +je u Savi, nedaleko od Svilaja, pronašao jedno beživotno telo na mestu udaljenom pet do šest kilometara od lokacije gde se prevrnuo čamac sa turskim državljanima.

Taner Bajindir, koordinator jedinice za spašavanje AFAD, je kazao da su pronašli telo, ali da identifikacija nije završena, tako da još nije poznato da li je pronađeno telo muške osobe pripadalo jednom od pet nestalih turskih državljana.

"Pronašli smo telo muške osobe starosti od 20 do 30 godina, visine oko 180 centimetara. Policija je kazala da se u ponedeljak ili utorak može očekivati da identitet osobe bude utvrđen. Mi nastavljamo dalje potragu na ovom terenu", kazao je Bajindir.

Istakao je da pripadnici Uprave za vanredne situacije u Turskoj (AFAD) na tom lokalitetu već 22 dana tragaju za nestalim turskim državljanima.

Video: Teretni brod udario u splavove na Savi: Kapetan i mornar imali nekoliko promila alkohola u krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA