Policiji rekao "dobro veče, čobani", pa zažalio: Muškarac završio u pritvoru, a dobio i "udarac" po džepu

Osim pritvora, u kojem je boravio od 23 do 6 sati, Zeničanin je dobio i prekršajni nalog za kršenje javnog reda i mira u visini od 200 maraka

  • 6
Sarajevo BIH  bosanska policija

Foto: Telegraf.rs

Nesvakidašnja situacija desila se sinoć u Zenici u ulici Branilaca Bosne.

Zeničanin D.S. policiji je rekao "dobro veče, čobani", nakon čega je odmah uhapšen i zadržan u Policijskoj stanici Centar, prenosi Srpskainfo.

Osim pritvora, u kojem je boravio od 23 do 6 sati, Zeničanin je dobio i prekršajni nalog za kršenje javnog reda i mira u visini od 200 maraka.

Zeničanin D.S. za portal 072 info ispričao je šta se zapravo desilo prethodne noći.

"Mimoilazili smo se kod prodavnica. Ja sam im rekao "dobro veče, čobani", a oni su odmah skočili na mene, prislonili me uz zid i svezali. Počeli su da vređaju i psuju, pozvali su patrolu za privođenje. Kada sam došao dole, pregledali su me i napisali zapisnik, davali su mi da potpišem papir o lišenju slobode", rekao je on.

Kako je rekao, kada je uzeo da čita, jedan od policajca je počeo da baca papire po sobi.

"Rekao je kao - šta ti tu imaš da čitaš, samo potpiši. Ja sam se počeo da se smejem i rekao da neću da potpišem iz razloga što piše da sam bez vidnih povreda, a preti mi se i dalje da će da me prebiju. Kad su me puštali, opet sam uzeo da čitam šta potpisujem, policajac mi je rekao ‘al’ ti meni vadiš živce sa tim što hoćeš da čitaš, nema se tu šta čitati", ispričao je on i upitao da li je moguće da zbog reči završi u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svaka mu je zlatna

    24. januar 2023 | 09:40

    kralj-hadzija

  • Nikola

    25. januar 2023 | 22:21

    Ništa čovek nije pogrešio. To uglavnom i jesu čobani koji su se zaposlili u gradu. Kako ? Znamo. Čobani uglavnom regulišu saobraćaj tamo gde je najveći haos u špicu, Autokomanda, Takovska...i čim odu na pauzu nema gužve. Saobraćajna policija je nešto drugo. To je gospoda koja zna svoj posao ali su ih čobani oterali i u ogromnoj su manjini.

  • Kondor

    25. januar 2023 | 22:07

    Pogriješio je mnogo,čobani su ipak dosta pristojniji ljudi od dotičnih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA