Hrvat osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva: Policija raspisala poternicu, nema ga na kućnoj adresi

Jozo Čabraja je prvo osuđen na 13 godina zatvora 2015. godine nakon što je ispalio hitac u glavu Marina Matijaša s kojim je bio u sukobu

  • 1
Hrvatska policija saobraćajna saobraćajac

Foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Kaštelanska policija uskoro bi trebalo da raspiše internu potragu za Jozom Čabrajom jer ga policajci dan nakon što je osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva 19-godišnjeg Marina Matijaša nisu našli na našli na adresi stanovanja, prenosi Fenix magazin.

Jozo Čabraja je u ponedeljak na Županijskom sudu u Splitu po drugi put osuđen zbog ubistva, a s obzirom na to da se nije pojavio na izricanju presude sudija je izdao nalog da ga policija sprovede u istražni zatvor koji je obavezan ako je zatvorska kazna viša od pet godina.

Lokalni mediji pišu da osuđenog muškarca policija nije zatekla na adresi stanovanja zbog čega će prvo za njim raspisati internu potragu, a ako ga ni tada ne pronađe, predložiće raspisivanje poternice.

Jozo Čabraja je prvo osuđen na 13 godina zatvora 2015. godine nakon što je ispalio hitac u glavu Marina Matijaša s kojim je bio u sukobu i koji je sledeći dan umro u bolnici. Prva presuda je bila ukinuta, pa je predmet vraćen na ponovno suđenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    1. februar 2023 | 08:33

    Dokle cete da nas opterecujete sa nacionalnoscu ljudi u dogadjajima o kojima pisete. Kod malodusnih izazivate sovinizam, kod pametnih zelju da beze odavde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA