• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik hotela nudi 5.000 evra za dojavu o tome ko je posekao stogodišnji hrast: Slučaj prijavio i policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanske potvrdila je da je nemački državljanin 15. februara prijavio da je posečen hrast na njegovom zemljištu, a procenio je štetu na 1.200 evra

  • 0
Drvo drveće polomljeno na putu

Foto-ilustracija : Shutterstock

Vlasnik Hotela Šipan, Nemac Rajnhard Alan Rade razbesneo je ostrvljane. Neko je, tvrdi, na njegovoj zemlji posekao stablo, pa je ponudio 5.000 evra onome čiji tragovi dovedu do počinioca, a sve je prijavio i policiji.

Po ostrvu su postavljena obaveštenja da je posečen stogodišnji hrast pre nedelju dana i da se radi o nepoštovanju privatnog poseda.

Kako piše Dubrovački list, meštani su ogorčeni ovakvim postupanjem vlasnika hotela. Pa su mu tako javno ostavili poruku u kojoj ga optužuju za uzurpaciju i krađu javnog prostora.

"Ovaj način pisanja je nečuven, ne bi da su stavili u proglasu pa ako se ne pronađe krivac, streljaće se dvanaest muškaraca na rivi. Mislio sam da je zezancija povodom karnevala", komentarisao je jedan meštanin.

Gradska većnica Olga Murati upozoravala je, tvrdi, na problem nekoliko puta.

"Očekujem da komunalna konačno zaštiti javnu površinu za koju se mora uzimati koncesija, a hotel to ne radi", kaže Murati.

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanske potvrdila je da je nemački državljanin 15. februara prijavio da je posečen hrast na njegovom zemljištu, a procenio je štetu na 1.200 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok