Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen muškarac u Bugojnu: U stanu mu pronašli arsenal oružja, noževe, pajser, drogu...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za osumnjičenim je bila raspisana poternica Opštinskog suda Bugojno

  • 1
Hladno oružje noževi zaplena Bosna Bugojno Foto: MUP SBK

Policija je u mestu Kula u opštini Bugojno uhapsila muškarca M.I. (25) kod kojeg je pronađeno 29 noževa, droga, pajser i bejzbol palica.

Policija je na osnovu naredbe Opšinskog suda Bugojno u mestu Kula izvršila pretres kuće koju koristi M.I. i pronašla veći plastični paket sa spidom, sedam drobilica za usitnjavanje kanabisa, lulu za konzumiranje kanabisa, prenosi Klix.ba.

Pronađeno je i 13 noževa raznih proizvođača i dimenzija, 14 kratkih noževa-čakija, četiri komada metalnih boksera, dve preklopne čakije, bejzbol palicu, pajser i 93 komada tableta, saopšteno je iz MUP-a SBK.

Za osumnjičenim je bila raspisana poternica Opštinskog suda Bugojno u vezi sa krivičnim delima nasilničko ponašanje i izazivanje opšte opasnosti, koja su izvršena u ranijem periodu.

Svi navedeni predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenog se u saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom preduzimaju zakonom propisane mere i radnje u cilju dokumentovanja i dokazivanja predmetnih krivičnih dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA