≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pas ujeo devojku za glavu: Užas u Banjaluci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haski je navodno bio bez vlasnika

  • 6
Haski pas Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Dvadesetpetogodišnja Banjalučanka, koju je juče ugrizao pas, zbrinuta je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC), gde je dobila terapiju i u međuvremenu je puštena je na kućno lečenje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Banjalučanku je ugrizao pas Haski u predjelu glave u naselju Sime Matavulja, te je nakon napada zbrinuta u UKC RS.

Kako navode mediji, devojka je preživjela ozbiljnu traumu, a napad je, kako je rekla, bio zastrašujući i desio se u par sekundi.

Navodi da ju je pas uhvatio zubima za glavu, a da joj je pomogao mladić koji je istrčao iz kafića i spasio.

Haski je navodno bio bez vlasnika i napao je devojku kada je izlazila s prijateljicom iz kafića.

Video: Bila je danima zatvorena na mračnom tavanu, bez hrane i vode: Nikola ju je spasao i sad je presrećna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fedor

    28. februar 2023 | 19:01

    Kako ono bese? "Nije kuca kriva, sigurno ga je ona provocirala!"; "Kriv je gazda jer ga je izbacio na ulicu!"; "Pas nikada ne napada iz cista mira" i bla, bla, bla... Nego, proslo leto ja izadjem iza kioska, tu stoji zena sa dvoje dece i kucetom koje je na povodniku. Pas skoci i ugrize me za butinu. Nije me mnogo zakacio, ali mi je iz ogrebotine krenula krv. Vise me je iznenadio, nego sto me je zabolelo. Zena se nonsanlanto okrene, je reko': "Gosdpodjo, ujede me Vas pas!". Kaze: "Pa sigurmo ste mu nesto uradili, pa je tako reagovao!" Ja u potpunom soku, pa sta sam mu uradio - nisam se najavio da cu izaci iza ugla??? I da, u pravu ste, nijem pas kriv - kriva je bahata sorta koja ih seta!

  • aaaa

    1. mart 2023 | 06:55

    I mene je napao mali pas, na Tasmajdanu, a vlasnica kaze: pa sta i ako te ujede, mali je pas ... Sa tom razlikom sto sam ja njega pre nego sto je pokusao da me ujede uhvatio na volej ... vlasnici koji su tu bili nista, samo stoje, nasladjuju se, ali kad sam ga sutnuo tek su onda hteli da se ukljuce. I njih sam razjurio pobegli su kao i tih nekoliko pasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA