Vreme čitanja: oko 1 min.

Produžen pritvor Žarku iz Prijedora koji je ubio partnerku: Izbo je nožem i gušio krpom, pa podmetnuo požar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zločin se dogodio 20. januara ove godine i šokirao je Prijedorčane zbog brutalnosti. Prema nezvaničnim informacijama, motiv stravičnog zločina je ljubomora

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Okružni sud u Prijedoru produžio je pritvor Žarku Zoriću (39) iz Prijedora osumnjičenom za teško ubistvo partnerke Nede Milojević (44) koju je izbo nožem i gušio krpom.

Kako pišu Novosti, pritvor je produžen za još dva meseca.

Podsetimo, zločin se dogodio 20. januara ove godine i šokirao je Prijedorčane zbog brutalnosti. Prema nezvaničnim informacijama, motiv stravičnog zločina je ljubomora.

Zorić i Milojevićeva su bili u vezi, ali su se kritični dan posvađali. Obdukcija nesrećne žena je pokazala da je više puta izbodena nožem i to po glavi i vratu, a povrede je imala i po rukama, što ukazuje da je pokušala da se odbrani od ubice.

Nakon zločina, Zorić je u stanu podmetnuo požar kako bi prikrio tragove ubistva, a onda je pobegao iz zgrade. Nakon dojave požara intervenisali su vatrogasci koji su u stanu zatekli telo.

Istražujući slučaj, policija je od komšija saznala da se na dan ubistva, ali i noć pre iz stana čula svađa, što je pomoglo u otkrivanju identiteta osumnjičenog koji je ubrzo i uhapšen.

On je tužiocima ispričao da je između njih došlo do svađe, te da mu se pod rukom zatekao nož koji je potegao i partnerki nanio smrtonosne povrede. Detalje napada, nije opisivao navodeći da se ne seća najbolje kako se sve odvijalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA