≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen muškarac koji je u Zagrebu vređao strance

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nepuna 24 sata nakon što je snimak preplavio društvene mreže i naišao na osudu, zagrebački kriminalisti su uspeli da uhapse muškarca i dovedu ga u policijsku stanicu na kriminalističko istraživanje

  • 8
Zagreb vređanje rasista Foto: Screenshot: Reddit

Uhapšen je muškarac koji je pretio Indijcu u centru Zagreba i vređao ga na rasnoj osnovi, objavila je zagrebačka policija, prenosi Jutarnji.

Nepuna 24 sata nakon što je snimak preplavio društvene mreže i naišao na osudu, zagrebački kriminalisti su uspeli da uhapse muškarca i dovedu ga u policijsku stanicu na kriminalističko istraživanje.

Potvrdili su to i iz PU zagrebačke navodeći da je muškarac pod njihovim nadzorom.

Podsetimo, nakon što je izvređao stranog radnika na rasnoj osnovi, video se prekida ali nije dugo trebalo da postane viralan pa se i policija uključila u slučaj.

Zahvaljujući kvalitetnim dojavama i smernicama, zagrebački policajci su vrlo brzo otkrili identitet inicijatora govora mržnje. Riječ je, kako saznaje Jutarnji, o 34-godišnjaku iz okoline Zagreba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna G

    13. mart 2023 | 15:00

    Zalosno koliko mladih ljudi u Hrvatskoj zadojeno mrznjom preme ljudima druge vere,rase. Volim svoje ,postujem tudje.ljude delim samo na dobre i lose

  • Mihailo

    13. mart 2023 | 17:18

    Covek je ustvari samo pokazao, kakvi uslovi treba da se ispune za ulazak u EVROPSKU UNIJU. Istovremeno pokazao da mi nemamo šansi ni za, nikad da uđemo u EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA