Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijana devojka tukla još pijaniju maloletnicu staru 16 godina: Užas u Požegi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je saopšteno iz policije, devojka koja se sumnjiči za napad imala je 1,44 promila alkohola u krvi, a napadnuta maloletnica čak 2,61 promil

  • 0
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje  snaja, svekrva, fajt Foto: Milena Đorđević

Hrvatska policija uhapsila je devojku (22), koja se sumjiči da je pijana napala još pijaniju 16-godišnjakinju u nedelju ujutru u Požegi.

Kako je saopšteno iz policije, devojka koja se sumnjiči za napad imala je 1,44 promila alkohola u krvi, a napadnuta maloletnica čak 2,61 promil.

"U nedelju oko 5 sati u Požegi u Vukovarskoj ulici 22-godišnjakinja je pod uticajem alkohola od 1,44 promila fizički napala 16-godišnjakinju, koja je bila pod uticajem alkohola od 2,61 promil. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 22-godišnjakinja je smeštena u posebnu prostoriju policije", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, protiv osumnjičene biće podnet optužni predlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prenosi Danica.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA