Vreme čitanja: oko 1 min.

"Majstor" seo u traktor, napravio rusvaj: Oštetio ograde, stubove i stabla, pa sleteo u korito Stare Drave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija traga za nepoznatim počiniocem

  • 0
Prevrnut traktor, nesreća

Foto-ilustracija: Shutterstock

Nepoznati "majstor" ukrao je traktor na poznatom izletištu u Slavoniji i njime počinio pravi rusvaj. Na kraju je završio u koritu reke, prenosi Danica.hr.

Policija je danas otkrila kako traga za nepoznatim počiniocem koji je u subotu uveče ili nedelju ujutro tuđim traktorom kojim očito nije znao da upravlja napravio veliki "cirkus".

- Na izletištu Stara Drava u blizini Donjeg Miholjca između 18. i 19. marta nepoznati počinilac je u parkiranom traktoru pronašao ključ pa se vozio po susednim zemljištima. Tom prilikom je oštetio ograde, stubove i stabla, a nakon toga traktorom sleteo u korito Stare Drave, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

- Vlasnicima je pričinjena materijalna šteta od oko 7.000 evra. Tragamo za nepoznatim počiniocem - naveli su u utorak iz osječke policijske uprave.

Čeka ga krivična prijava za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, ali i za počinjenu veliku materijalnu štetu. Inače, lokacija Stara Drava omiljeno je izletište stanovnika Donjeg Miholjca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA