Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaplenjena droga u vrednosti od 100.000 evra u Severnoj Makedoniji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni su pokušali da pobegnu kada ih je policija zaustavila

  • 0
Policija, Makedonija, makedonska policija

Foto: Profimedia

Policija Severne Makedonije uhapsila je dva muškarca iz skopskog sela Aračinovo sa 35 kilograma droge vredne oko 100.000 evra.

Kako se navodi u saopštenju ministarstva unutrašnjih poslova, uhapšeni su 32-godišnji K. A. i 23-godišnji O. A. naplatnoj rampi Tetovo, na magistralnom putu Gostivar – Tetovo, u akciji kriminalističke policije u kojoj su učestovali i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice "Tigar".

Dvojica uhapšenih prema navodima policije pokušali su da pobegnu kada su "policijski službenici dali znak za zaustavljanje putničkom vozilu rendž rover u kojem su se vozili".

Tom prilikom, kako navode u MUP-u, oštetili su službeno policijsko vozilo, ali su ubrzo zaustavljeni i uhapšeni, prenose makedonski mediji.

Policija je u gepeku vozila pronašla četiri vreće marihuane, ukupne težine oko 35 kilograma u vrednosti od oko 100.000 evra.

Nešto kasnije, po dobijenom sudskom nalogu, obavljeni su pretresi u kućama te dve osobe u selu Aračinovo, pri čemu su pronađeni predmeti povezani sa tim krivičnim delom, rekla je portparolka MUP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA