Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zbog utvara u sobi niko nije zaspao punih 50 godina": Bizarna priča Ibrahima iz Bosne o njegovoj kući strave

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ibrahim Kargić koga još zovu "Tata čaršija" neobičan je po mnogo čemu

  • 5
duhovi, kuca, duh, paranormalne aktivnosti, snovi. nocna mora, san, strah, fobija

Foto: Pixabay.com

Paranormalne aktivnosti oduvek su privlačile pažnju ljudi širom sveta, a sada je tu karakteristiku koju je osetio u svojoj kući rešio da iskoristi i unovči jedan stanovnik Zenice u Bosni i Hercegovini. Ibrahim Kargić koga još zovu "Tata čaršija" neobičan je po mnogo čemu, izveštava Srećko Stipović na svom jutjub kanalu.

Ipak najviše pažnje privlači njegoba "soba duhova". Kako tvrdi u njegovoj kući koju je nasledio od oca u jednoj sobi niko nije zaspao do jutra punih 50 godina.

Nemirni duhovi i prikaze probude i zastraše svakoga, tvrdi on. Samo je njegov otac uspeo prespavati tri noći i jedna socijalna radnica jednu noć.

- Ja sam četiri noći noćio, ali nisam mogao izdržati. Morao sam naučiti i "Oče naš" i kada bih to izmolio, onda nestane. Kada me uhvati prvi san imam osećaj kao da neko prođe i čuješ da škripe podovi. Jednu noć mi došao čovek u beloj odori, belih brkova. Jednu noć u crnom stoji čovek kraj šporeta - priča on.

Ono što je posebno interesantno jeste da je on ovo uspeo čak i da unovči, s obzirom da sve veći broj žena plaća da prenoće u sobi.

Ibro je od nekih uzeo i avans i čeka hoće li se pojaviti da prenoće u toj sobi, prenosi Kurir.

- Iz Slovenije se javila gospođa Bucka i tražila da noći u toj sobi. Poslao sam joj svoj devizni račun da uplati novce i kad god bude željela, može doći da prenoći. Čeka je pansion, VIP salon. Uplatila je 290 eura, a to govori papir kojeg imam od Western Uniona. Međutim, kasnije mi se javila i rekla da se plaši i da se predomislila. Rekao sam joj da je to njena stvar i da para nema, otišle, isparile - ističe kroz smeh i dodaje:

- Jedna žena je uplatila, ali mi se javila i rekla da se ipak plaši. Ima i jedna iz Amerike, ona mi je dala 600 dolara za ovo. Možda se pojavi i duh, ali to ne mogu garantovati - kaže na kraju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    26. mart 2023 | 17:49

    Šta je zapravo bilo ovo što sam pročitala?...

  • Sabina

    26. mart 2023 | 19:10

    Čitam kontam pa mislim se nije to do sobe i kuće nego je Ibrahim prolupao.Onda kad sam pročitala da za ovu glupost uzima narodu pare.Svaka mu čast!!

  • Sanja

    26. mart 2023 | 19:44

    Covek je posten,odgledajte video do kraja i pratite pricu,bolje poznaje Beograd i svega se seca iako je to bilo pre dosta godina,radio je u firmi bez plate... Pametan i inteligentan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA