Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident na crnogorskoj televiziji: Vređao novinarku, pa napustio emisiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

U razmimoilaženju stavova Đonović je izgubio strpljenje i optužio je voditeljku da je protivnik Crne Gore, kao i njen gost

  • 0
film, snimanje, kamera Foto: Pexels/Obregonia D. Toretto

Politički analitičar Ranko Đonović izazvao je sinoć neprijatnu situaciju u emisiji Kluba A na televiziji A voditeljke Meli Ramusović, u kojoj je bio gost zajedno sa saradnikom Društva za istraživanje politike Predragom Kalezićem.

U razmimoilaženju stavova Đonović je izgubio strpljenje i optužio je voditeljku da je protivnik Crne Gore, kao i njen gost.

“Nemoj mi ništa zevati, pusti me da završim“, rekao je Đonović u uživo programu voditeljki Meli Ramusović koja ga je zamolila da pristojno komunicira nakon čega je ovaj nastavio.

“Znaš što Meli, nemam nikakvu želju da ti odgovaram. Ovaj mikrofon mi sklonite i ja napuštam emisiju… Krajnje nekorektno… ja sam to predosetio. Pitao sam te ko je Predrag Kalezić, ja sam mislio da je onaj Danilo Kalezić. Rekla si da je čovek fin i da se može razgovarati. Može se, iako su stavovi neverovatni. Vrlo ste pristrasni i nekorektni, napuštiću emisiju sa velikim zadovoljstvom. Vi ste protivnik Crne Gore i vi i vi“, rekao je Đonović.

Voditeljka je pokušavala da ga smiri, govoreći da je izneo teške optužbe i da je poenta u dijalogu. Međutim, Đonović je napustio emisiju i nije se vratio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA