≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudarili se električni bicikl i trotinet u Slavonskom brodu: Kriva oba vozača, jedan od njih bio pijan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sreću u udesu nije bilo povređenih

  • 0
Električni trotinet Foto: Pixabay

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 15.15 sati u Ulici Eugena Kumičića u Slavonskom Brodu, sudarili su se električni bicikl i trotinet.

Jedan od učesnika nesreće bio je u alkoholisanom stanju.

"Obavljenim uviđajem utvrđeno je da se 68-godišnjak pod uticajem alkohola od 0,88 promila uključivao u saobraćaj preko ivičnjaka upravljajući električnim biciklom, a da se nije uverio da to može da učini bez opasnosti za druge učesnike u saobraćaju", saopštila je policija.

Pritom je oduzeo prednost 57-godišnjakinji koja je upravljala električnim trotinetom, zbog čega ista nije uspela na vreme da zaustavi trotinet i tako je došlo do udara prednjeg dela trotineta, u zadnji deo bicikla. Tom prilikom su oba vozača pala na pod, piše Danica.

U nesreći nije bilo povređenih osoba, a policijski službenici protiv 68-godišnjaka podneli su obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na ulicama.

I protiv 57-godišnjakinje sledi obavezni prekršajni nalog jer se kao vozač ličnog prevoznog sredstva bila dužna da se kreće biciklističkom stazom koja postoji na tom delu puta.

Video: Nesrećna žena hitno hospitalizovana: Električnim trotinetom se zakucao u baku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA