Vreme čitanja: oko 1 min.

Rumun sekirom napao policajca u Ulcinju: Policija upotrebila biber sprej

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Ulcinju uhapšen rumunski državljanin, prijavljen da je lomio na tuđoj farmi, a potom napao policajce koji su došli da intervenišu

  • 2
Sekira, policija Foto: A. Nalbantjan, Shutterstock

Rumunski državljanin B.D.L. završio je u zatvoru Spuž nakon što je 3. aprila u večernjim satima neovlašćeno ušao na farmu jedne porodice u Ulcinj i pravio nered, a potom se, nakon dolaska službenika Odeljenja bezbednosti Ulcinj, sekirom zatrčao prema jednom od njih, ali je brzo savladan upotrebom biber spreja, saznaju Vijesti u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Ulcinju.

ODT je protiv Rumuna brzo formiralo predmet zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i odredilo mu tužilačko zadržavanje u trajanju od 72 sata.

Sudija Osnovnog suda u Ulcinju, na predlog ODT, odredio je pritvor osumnjičenom nakon saslušanja.

”Prijavljeni je dana 3. 4. 2023, u večernjim časovima, neovlašćeno ušao u objekte – farmu porodice K., gde je u jednom trenutku počeo da lomi stvari, a o čemu je obaveštena policija. Dolaskom policijskih službenika na lice mesta prijavljeni se oglušio na više njihovih upozorenja da prestane sa takvim radnjama i napusti objekat, da bi se u jednom trenutku sa sekirom zatrčao i prema jednom od policijskih službenika", piše u odgovoru rukovodioca ODT Ulcinj Vladimira Savovića na pitanja Vijesti.

Iz tog razloga policijski službenici bili su, kako se dodaje, primorani da upotrebe biber sprej, nakon čega je ovo lice savladano i lišeno slobode, te privedeno u ODT Ulcinj na saslušanje.

Nakon određenog tužilačkog zadržavanja u trajanju od 72 sata, po predlogu tužilaštva, Osnovni sud Ulcinj ovom licu odredio je pritvor, navodi se u odgovoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • James

    8. april 2023 | 20:30

    Hahaha biber sprej.Hvala ti americka policijo sto te ima

  • Macka

    8. april 2023 | 21:00

    On Policiju sekirom a Polucija njega sprejom. Eeeej u svojoj drzavi se brane sprejom a on ih je mogao Nedaj Boze ubiti. Odrala bi ga ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA