Vreme čitanja: oko 1 min.

Pucnjava ispred džamije u BiH tokom molitve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policiji je dojavljeno da je tokom molitve pored džamije prošlo vozilo kojim je upravljala nepoznata osoba te da su se u jednom trenutku začula dva ili tri pucnja iz vatrenog oružja

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Pripadnici policije u Livnu dobili su sinoć dojavu da su se tokom večernje molitve ispred džamije u mestu Guber – Livno čula dva ili tri pucnja iz vatrenog oružja koja su najverovatnije ispaljena iz vozila u pokretu, javlja Klix.

Policiji je dojavljeno da je tokom molitve pored džamije prošlo vozilo kojim je upravljala nepoznata osoba te da su se u jednom trenutku začula dva ili tri pucnja iz vatrenog oružja.

Na mesto događaja izašli su pripadnici policije, koji su pored objekta džamije zatekli vernike koji su im predali jednu čauru. Uviđaj na mestu događaja obavili su pripadnici PU Livno, koji su tom prilikom pronašli još jednu čauru.

Pronađene čaure su najverovatnije signalna municija od gasnog pištolja, rečeno je iz MUP-a Livanjskog kantona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA