Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšeno pet učesnika incidenta u Baru, osumnjičeni za napad na sportiste iz Sarajeva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od napadnutih maloletnika je teško povređen i hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, dok je drugi zadobio lakše povrede

  • 0
Nasilje nad detetom, tuča čovek mladić nije decaka Foto-ilustracija: Shutterstock

Barska policija je identifikovala i uhapsila i petog učesnika incidenta, kada je grupa mladića pretukla dvojicu sportista iz Sarajeva, a reč je o B.K. (18).

On će tokom dana biti priveden tužiocu u ODT u Baru i na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, rečeno je iz policije za podgorički portal CdM.

Protiv četiri maloletnika iz Bara podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, saopšteno je u nedelju.

Dva maloletnika starosti 17 i 14 godina iz Bosne i Hercegovine, članovi AK Sarajevo koji su u Crnu Goru došli na pripreme, napadnuti su preksinoć u barskom naselju Šušanj.

Jedan od njih je teško povređen i hospitalizovan je u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, dok je drugi zadobio lakše povrede.

Mladići iz BiH su prijavili da ih je ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napalo "nekoliko njima nepoznatih lica".

Maloletnici su, kako se dodaje u saopštenju Uprave policije Crne Gore, upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja lekarske pomoći, nakon čega su prebačeni u Opštu Bolnicu u Baru, gde je jednom od njih konstatovana teška telesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, zbog čega je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju.

"Sa događajem je upoznat tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem nalogu će protiv dva maloletnika stara 15 i dva maloletnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda", zaključuje se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA