Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislila sam da smo poginuli": Objavljen snimak nesreće u kojoj su povređene voditeljka i manekenka u Sarajevu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bilo je strašno. Mi smo mislili da smo svi poginuli", rekla je Amina Hasanbegović

  • 1
Bosna policija Foto: Shutterstock

Pojavio se snimak saobraćajne nesreće koja se u subotu uveče dogodila u Sarajevu na Dolac Malti. U nesreći teške telesne povrede zadobila Lejla Šabić, voditeljka OBN-a, a povrede je zadobila i bivša misica Amina Hasanbegović.

Do nesreće je, kako se sumnja, došlo usled neprilagođene brzine, pišu Nezavisne.

Na TikToku objavljen je video na kojem se vidi trenutak sudara.

Vozilo koje je udario njihov prijatelj dok je pokušao da pretkne autobus, završilo je na šinama.

Njihovo vozilo je proklizalo ispred autobusa i završilo na travnatom delu nakon trotoara skoro potpuno uništeno, prenosi N1.

Upozorenje: Uznemirujući sadržaj

@crnahronikainfo Trkač napravio stravičan udes u Sarajevu. Pogledajte snimak https://crna-hronika.info/trkac-napravio-stravican-udes-u-sarajevu-pogledajte-snimak/492362 ♬ original sound - CRNA Hronika

"Lejla i ja smo bile na iftaru. Po nas je trebalo da dođe prijatelj. Poveo je svog drugara koji je vozio automobil. On je, iskreno, vozio brže nego što je trebalo. Mi smo bile prestravljene. Lejla je želela da uspori, ali to se nije desilo. Na Socijalnom (Dolac Malta) je želeo da zaobiđe autobus. Udario je u drugi automobil i skrenuo je naglo. Ishod znate. Iskreno, bilo je strašno. Mi smo mislili da smo svi poginuli", rekla je za Faktor Amina Hasanbegović.

"Mene nisu mogli da izvuku iz automobila na vrata, nego su me izvukli kroz gepek. Lejla je bila u besvesnom stanju. Ona se ne seća ničega, imala je potres mozga. Ona je slomila karlicu i ima ozbiljniji lom. Meni je uništeno lice, vilica i nos u potpunosti. U zavojima sam. Leđa su mi oguljena. Prošli smo katastrofu. Njima dvojici, hvala Bogu, nije bilo ništa. Nemaju ogrebotine. Oporavak će trajati duže. Lejla će biti duži period vezana za krevet", rekla je Hasanbegović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    17. april 2023 | 22:16

    Znaci vozili ste se sa kretenom koji je divljao na putu? Pa onda mi je zao sto je kreten preziveo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA