Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplivao sramotan snimak: Napadač na mlade atletičare u Baru hvalio se prebijanjem vršnjaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

U javnosti je procurio video na kojem se vidi kako jedan od napadača iz pritvora ponosno izveštava svoje prijatelje o trenutnom stanju i povredama koje su zadali žrtvama

  • 1
Maltretiranje, tuča, dečak, dete, pesnica Foto-ilustracija: Shutterstock

Brutalni napad na mlade atletičare iz Bosne i Hercegovine koji se u subotu dogodio u Baru u Crnoj Gori izazvao je brojne reakcije i osude javnosti, ali jedan od napadača je više nego ponosan učinjenim delom i epilogom akcije.

Naime, u javnosti je procurio video na kojem se vidi kako jedan od napadača iz pritvora ponosno izveštava svoje prijatelje o trenutnom stanju i povredama koje su zadali žrtvama.

"Čekam da završe pa da idem kući. Ona dvojica su završili u Podgorici. Jednom slomljen nos, jednom napukle kosti. Znači haos", govorio je napadač koji je očigledno bio ponosan na svoje delo.

Četvorica maloletnika iz Bara će krivično odgovarati za napad na dvojicu maloletnika iz Sarajeva, a crnogorski mediji su u međuvremenu izvestili da su uhapsili i petu osobu koja se povezuje s ovim napadom.

Da podsetimo, napadači iz Bara su u subotu napali dva maloletnika od 17 i 14 godina, inače članove Atletskog kluba Sarajevo koji su u Crnu Goru došli na pripreme.

Mlađi atletičar je bio teško povređen te je odmah hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Stariji atletičar, prošao je s lakšim telesnim povredama, prenose bh. mediji.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    18. april 2023 | 12:47

    Sta rec za kokosare koji nevide nista dalje od svog nosa. Sve to treba lovit i u rudnik strpat da kopaju ugalj,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA