Vreme čitanja: oko 2 min.

Slovenka jednog policajca udarila nogom u glavu, a drugog ugrizla: Nesvakidašnji slučaj dobio epilog na sudu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena nije samo fizički napadala policajce, već im je uz "masne" psovke pretila da će pobiti i njih i njihove porodice.

  • 2
povreda kolena terapija Foto: Shutterstock

U leto 2020. godine u Poreču običan saobraćajni prekršaj završio je tako što je žena koja je bila za volanom pokušala da se obračuna sa policijom.

Za incident se saznalo tek nedavno, nakon što je Opštinski sud u Pazinu doneo presudu u kojoj je Slovenku A.A. osudio zbog napada na policajce koji su je zaustavili zbog više prekršaja u saobraćaju.

Kako se navodi u presudi, ona je 18. jula 2020. kod "Kauflanda" u Poreču zaustavljena zbog sumnje da je počinila niz saobraćajnih prekršaja. Počela se udaljavati s lica mesta i nije postupala po naredbama policajaca.

Oni su nad njom potom upotrebili silu, ali Slovenka je odlučila da to neće završiti tek tako.

Legla je na tlo, a onda je nogom udarila jednog od dvojice policajaca koji se prema njoj saginjao. Udarila ga je nogom u glavu u dva navrata i pokušala ga je ugristi za levu nogu. Potom je drugog policajca noktima ogrebala po levoj nadlaktici i ugrizla ga za koleno desne noge, navodi Index.hr.

Prvi policajac je u napadu ratoborne Slovenke zadobio hematom u području desnog oka, a drugi ogrebotinu leve nadlaktice.

"Osvetiću se policiji, ubiću vas i sve vaše"

Slovenka nije samo grizla, grebla i udarala nego je i urlala pretnje: "J****u majku onome ko me vezao, osvetiću se policiji, ubiću vas i sve vaše, smeće policijsko. Vi ste stoka."

Nakon svega toga policajci su A.A. uspeli da privedu u policijsku stanicu u Poreču.

Osuđena je silom i pretnjom sprečila službene osobe u obavljanju službene radnje koje su u okviru njihovih ovlašćenja i nanela im telesne povrede i time počinila krivično delo protiv javnog reda - prisilom prema službenoj osobi iz čl. 314. st. 1. i 2., a kažnjivo po čl. 314. st. 2.KZ/11.

Osuđena je na godinu dana uslovne kazne zatvora s trogodišnjim rokom provere i mora da plati 414 evra troškova suda i veštačenja. Sudska odluka postala je pravosnažna jer su se obe strane odrekle prava na žalbu.

(Telegraf.rs)

Video: Policija jurila lopove, a onda se pojavio on u pravo vreme, na pravom mestu - da podmetne nogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA